RietjeDujardin-01Een vrouw met  de nodige levenservaring, geboren in 1951 en groot gegroeid in Zeeuwsch-Vlaanderen. Na het behalen van een creatieve beroepsopleiding (Bezigheidstherapie) ben ik begonnen in de zorgsector. In 1976 stapte ik over naar de gemeente Amsterdam waar ik nog steeds werk.

Daar combineerde ik mijn werk in verschillende beleidsadviesfuncties met een hbo-opleiding Inrichtingswerk en vervolgens met een studie Sociologie aan de UvA. In die tijd werd ik moeder van vier kinderen.

Tussen 1996 en 2004 ben ik manager van een welzijns- en onderwijsafdeling geweest. In de tien jaar die hier op volgden heb ik gewerkt als loco-raadsgriffier en later als raadsgriffier voor stadsdeelraad Centrum. In die tijd heb ik naast een Mediation-opleiding ook twee coachopleidingen gevolgd en startte ik met coachen. Als mediator ben ik vrijwillig actief bij buurtbemiddeling in Amsterdam.

Momenteel ben ik bij de gemeente werkzaam als bestuursadviseur en coach en daarnaast heb ik mijn eigen coachpraktijk. Mijn opgedane kennis en kunde, maar vooral mijn opgedane levenservaring neem ik mee in mijn manier van coachen.

In mijn loopbaan heb ik altijd belangstelling gehad voor wat mensen beweegt en dat is wat mij nu ook drijft als coach. Ik hou ervan om met mensen te werken. Wat mij boeit in mensen is dat zij op heel verschillende manieren vorm geven aan hun leven. Soms hebben ze bij dat vormgeven ‘een zetje’ of ‘een handvat’ nodig. Dat aan iemand te kunnen bieden geeft mij veel voldoening.

klaproos-grasveld

 

Volg mij linkedin