Afhankelijk van de aard van de vraag, behoefte en het doel dat je voor ogen staat geef ik het coachtraject vorm: maatwerk dus. Dat doe ik met een positief perspectief, gericht op ontwikkeling, kracht en kansen. Ik werk niet altijd vanuit één coachmethode of visie, wel draag ik de ‘oplossingsgerichte methode’ een warm hart toe.

Niet het probleem, maar de oplossing wordt dan als vertrekpunt genomen.
Het uitgangspunt daarbij is dat de klant zelf in staat is om doelen te stellen en in aanleg zelf beschikt over de middelen en kwaliteiten om deze doelen te bereiken.
Los van welke methode dan ook is voor mij in coaching de ‘coachrelatie’ het meest belangrijk; die bouw ik op in oprecht contact met mijn klant, want zonder echte match kom je niet tot resultaat.

Wat ik terugkrijg van mensen:klaproos-background-3

  • Duidelijk, secuur, buitengewoon betrokken en steeds aangepast aan mijn behoefte;
  • Bedachtzaam en sturend op de juiste momenten;
  • Werkt vanuit een overtuigende rust;
  • Warm, enthousiast, maar zeker ook de kritische blik.

Denk je dat je bij mij aan het goede adres bent dan maken we in een kosteloos intakegesprek nader kennis met elkaar en kijken we of er een ‘match’ is. Jij bepaalt je persoonlijke doelstelling en ik maak een voorstel voor een coachingstraject dat het beste daarbij past. De kosten van het traject zijn ook ‘maatwerk’ en die bepaal ik in overleg met jou. Als we het samen eens zijn gaan we van start. Wanneer je werkgever de kosten van het coachingstraject op zich neemt, zullen de kosten in overleg met je werkgever vastgesteld worden.

Als beroepscoach ben ik aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van beroepscoaches). Als mediator ben ik aangesloten bij de VMO (Vereniging Mediators Overheid).